Nystartat internationellt läkarnätverk, Paleo Physicians Network


Det tar sig, sa mordbrännaren!
Ytterligare ett kliv i rätt riktning har tagits nu när ett internationellt nätverk för läkare, forskare, dietister, nutritionister, medicinare m.fl har startats upp. Syftet med Paleo Physicians Network är förstås att samla yrkesverksamma människor från de här grupperna över hela världen, där alla drar åt samma håll och har likartad syn på hur vår hälsovård bör bedrivas.

Min förhoppning är att det med tiden ramlar in flera svenska läkare i det här nätverket också. Det kommer göra det enkelt för den enskilde att söka upp en doktor i sin närhet som inte har som vana att ordinera statiner och andra läkemedel som den primära lösningen på diverse hälsoproblem.
En av initiativtagarna till projektet är Robb Wolf, och han efterlyser nu yrkesmänniskor som vill skriva in sig i  nätverket. Känner du till någon inom lämplig yrkesgrupp som har en någorlunda evolutionärt baserad syn på sjukvård och hälsa? Dirigera dem genast dit.

Annonser
Categories: Sjukvård & Hälsa | Etiketter: | 1 kommentar

Inläggsnavigering

One thought on “Nystartat internationellt läkarnätverk, Paleo Physicians Network

  1. paleofriend

    Riktigt kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: